Tagged With "processor"

Reply

Re: ESP-00 Connection Failure CSD 5.0.2.989

Arno-at-Bose ·
Hi Matt, we are aware of an issue with CSD 5.0 when the ESP-00 is the RTC. The advise for now is to downgrade the ESP-00 to CSD 4.42. For more known issue please use this link Sorry for the inconveniences. BR Arno
Topic

ESP-00 Connection Failure CSD 5.0.2.989

Matt Poles ·
Hi all, I am having trouble connecting to the ESP through CSD. I have tried connecting directly from my PC (win10) to the processor via crossover cable, and also through the network switch where the only 2 devices were the PC and ESP. The processor is fresh out of the box and I have tried using the 2 latest versions of CSD 5.0. I'm hoping someone can help me out or offer any suggestions. Thanks!
Reply

Re: ESP-00 Connection Failure CSD 5.0.2.989

David_A-at-Bose ·
Hi Matt, Arno is correct about a little unusual behavior from time to time with the ESP00II and CSD 5. However, before you do a rewrite of the file for 4.4.2, open up your design in CSD 5.02, and then highlight the ESP00 II icon in project view (single click). At the top of the CSD window is an icon (9th from the right side) that is a DSP resources calculation. If you click on that icon and get the same error message instead of a % readout of DSP resources, you have a programming issue in...
Reply

Re: ESP-00 Connection Failure CSD 5.0.2.989

Dominique ·
I noticed that an ESP-880 i installed a few days ago switched from a static ip to DHCP after the update to CSD 5... Maybe you are trying to connect to a wrong ip address.
Topic

Processors not showing up in Hardware Manager

Bruce-at-Bose ·
Hello, We have a large installation of 16 ESP880s with Dante cards installed at a racetrack. The large amount is needed since each ESP is in a different amp room located around the perimeter of the track All of the Dante Cards show up and have their subscriptions assigned for both the primary and secondary. All is good there. Two of the units are not showing up because there is a issue with the fiber feed to the room that they are working on. However, out of the remaining 14 units, only 10...
Reply

Re: Processors not showing up in Hardware Manager

Arno-at-Bose ·
Hi Bruce, The 4 remaining ESPs, are they on the same switch? Perhaps some ports are block (can be port based)? The required port are listed in the serial protocol. Have you / they tried to connect to the ESPs directly to the PC and / or to the switch the ESPs are connected to? BR Arno
Reply

Re: Processors not showing up in Hardware Manager

Bruce-at-Bose ·
Arno, The main computer is in the main phone room with the head end 880 processor. All of the other 880 and 4120 processors are in separate amp rooms spread out over the race track connected with a fiber line. Each of the racks has a new Cisco GS300 10 port switch with 2km sfp converter. Primary and secondary are on separate VLANS. No port blocking should be turned on. Primary Dante subscriptions are all active and passing audio to all rooms. All of the ESPs have static IP addresses set. I...
Reply

Re: Processors not showing up in Hardware Manager

Arno-at-Bose ·
Hi Bruce, First thing we need to know, if it is a device issue or a network issue. As the ESP control is on a /16 network, I assume more (other non-Bose) devices are on the same network. And please let them also check for IP conflicts, Perhaps when they ping, they ping another device on the network. BR Arno
Reply

Re: Processors not showing up in Hardware Manager

Bruce-at-Bose ·
Arno, they finally went out to the remote amp rooms on Wednesday and rebooted the devices and they were able to connect to them. No other issues reported since then.....Thanks for your help Bruce
Reply

Re: Processors not showing up in Hardware Manager

Arno-at-Bose ·
Bruce, Thank you for informing us this issue is solved. BR Arno
Having trouble signing in?

We recently updated our sign-in procedure and if you have old sign-in data cached, this can create a problem. Please:

  1. Clear your browser cache and cookies
  2. Then close the browser (not just the window)
  3. Open the browser and try again
Thank you

Please make sure that your profile is up to date
×
×
×
×