Tagged With "PM"

Topic

Recalling parameter sets via RS232/IP ESP+PM

Lars Justesen ·
Hi all! I had a problem with an installation today, with 2 x ESP88 , 1 x PM4250N and two PM8500Ns. Recalling a parameter set via RS232 is done correct for the two ESP's (only one is getting the command), but the parts involving the PM amps is not invoked. The parameters change visually correct in CSP designer though... I did a bit of searching, and found this thread: https://www.bosepro.community/g/proaudio/topic/amx-and-pm8500n-and-controlspace Sending the command to all devices(Serial over...
Topic

Collection Addition

Bilal ·
I am working on a project where the client has 2 ESP-00 II and 11 PM-8500N Amplifiers, and have 15 Zones and requested an application, I was working on an app and in a very early stage as I added 5th collection (Page) it is not allowing me to add any more. Not sure, How many collection can be added to single Bose CS Remote builder app. Thanks in advance.
Topic

ESPLink and Amplink not connecting to Amps iin Project View

Bruce-at-Bose ·
you cannot draw a line between the ESP Processor and the PM amplifiers when using ESPLink or AmpLink when using 5.4 Bruce
Reply

Re: ESPLink and Amplink not connecting to Amps iin Project View

Arno-at-Bose ·
Hi Bruce, Thank you for you post. This is a known issue and will be resolved in the next release. It is only a graphics issue (not functional). BR Arno
Having trouble signing in?

We recently updated our sign-in procedure and if you have old sign-in data cached, this can create a problem. Please:

  1. Clear your browser cache and cookies
  2. Then close the browser (not just the window)
  3. Open the browser and try again
Thank you

Please make sure that your profile is up to date
×
×
×
×