This area of the community is for Bose Portable PA owners who want an answer from a Bose employee. Posting here will notify a Bose employee by email, and the typical response times range from 12-24 hours if you post during service hours (see below) and 24-48 hours on weekends and US holidays.
You can also ask your question in the general forums where one of our knowledgeable Bose user community members can help you.

To ask Bose for help, click POST.

Support Contacts in Europe, UK, North America

Additional information can be found at the Bose Portable PA Wiki, where advice has been accumulated for over 12 years.

If you are looking for information about other Bose Products please contact:

I used an incorrect speakon speaker cable when connecting two of my L II systems to their B1 subs. The incorrect speakon cables were wired +1,-1. I used this cable to connect from the base to the first B1 sub then a correct BOSE cable to connect to a second B1 sub. The speakers made a slight squeak then a hiss and finally a small pop. The overload light does turn from green to yellow under load but then turn red. I promptly turned them off. 

I know I need to send the base units back. Can you tell me what I need for shipping. Also, do you have an idea how much damage I have done and what an estimated repair cost might be.  Wire picture below.

Been using these since 2005. Traded in the old base units for the new ones. Used them to DJ. Now retired. Playing in a band. Old retired guys. "Three Chords and a Beer". BOSE still rocks. Would still be if it wasn't for a wrong cable getting in my cable bag...

Thanks,

Stan Dixon


Edit - personal details removed. Bose Pro Community Admin 

Attachments

Photos (1)
Original Post

Hi Stan Dixon,

It's great to hear from you and I'm delighted to hear about your band.

I'm sorry your L1 Model II Power Stand is not working.  Please call Bose Support and they can arrange to service your L1. They will give you all the details.

Bose® Product & Technical Support at (877) 335-2673
(U.S. and Canada only)
Monday-Friday: 9:00 AM - 9:00 PM ET
Other regions

Best regards,

ST

Add Reply

Likes (0)
Post
Having trouble signing in?

We recently updated our sign-in procedure and if you have old sign-in data cached, this can create a problem. Please:

  1. Clear your browser cache and cookies
  2. Then close the browser (not just the window)
  3. Open the browser and try again
Thank you

Please make sure that your profile is up to date
×
×
×
×